fredag 17 februari 2012

"Heroiskt" ursprung eller Vektor. (tråkigt på jobbet)

Så, din Rollperson råkade ut för något riktigt annorlunda (nja, jag tänker använda exempel som är välkända). Det har format Rollpersonens liv och öde...

rulla något.

1. Biten av radioaktiv spindel: Numera allergisk mot spindelnät, har cancer och håriga fingertoppar.
2. Under rymdfärd utsatt för "kosmisk" strålning: Du (rulla en fantastisk T4) 1-brann upp. 2-blev en sten. 3-blev smet. 4-bara försvann.
3. Radioaktiv sörja i ögonen: Du är blind med cancer.
4. Efter att din gudomliga fader slängde ut dig ur sitt rike använder du dina vädergudskrafter till att bekämpa ondska och liknande. Men de tunga drogerna och läderbältena som håller dig sängbunden antyder att något inte stämmer.
5. När din hemplanet gick under var du den enda som räddades. Ett äldre par hittade dig naken i ett av deras majsfält (se 4).
6. Du såg dina föräldrar mördas framför dina ögon som ung pojke. Dessutom är du väldigt rädd för fladdermöss.
7. En mystisk man gav dig en ring av ett för dig okänt material. Men homosexuella giftemål är inte tillåtna och din utbildning är bristfällig. (ja, jag tror att majoriteten av mina läsare är män.)
8. Att du föddes med vingar är inte ditt största problem. Att du är en fågel som tror sig vara en muterad supehjälte är ditt största problem.
9. Efter att ha tränat helig drak-kung-fu och järnhandsteknik hela livet konfronteras du med MMA.
10. Efter att ha läst massor med serietidningar om superhjältar som ung växer du upp, börjar blogga, skriver ett vagt superhjälterelaterat inlägg och inser att du inte ens kan komma ihåg 10 bakgrundshistorier, det är så illa att du får dra till med Iron fist för att komma upp i 9.

Name the heroes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar