onsdag 12 oktober 2011

"The fortress of that guy"

Här är en ren DnDWPS tribut.

Vad händer? Var är det? Ge förslag. Jag tänker mig mutant, men det är inte så viktigt.
Man kan klicka två gånger.

2 kommentarer:

  1. Tja, ja vet inte riktigt men vad tror du om att den slugare bockstensmannen och slemfiskarna har en deal om kött. Han får kalasa på allt fint människoskött som vandrar in på hans domäner men han lurar alltid mutantfolk med löften och lur till en säker död i slemfiskarnas vattniga källarvåningar? I bockstensmannens hus, under plankorna ligger ting han plundrat men inte förstår sig på.

    De båda aktar sig noga för att kränka robothundens husgräns, de vet vad som händer om man går dit. Dock kan man få passera om man klär sig till 80% i seris (ursprungliga serviceteknikersnas uniformsfärg). Mellan fiskfolkets hem och robothundens område finns en gammal servicetunnel, men det vet bara bockstensmannen.

    I centrum ser vi de "intelligenta husen" som sedan länge slutat vara intelligenta. Ingenting fungerar eftersom datorn dammat igen, dörrar, hissar, ljus, allt skulle styras av datorer men nu är strömmen slut. Om man får igång de överdammade solpanelerna på taket vaknar huset upp och kan berätta att bra saker finns på olika ställen och även dra promotande anektdoter om husets tidigare ägare samt erbjuda ett bra pris för en tvåa.

    SvaraRadera
  2. "Om man får igång de överdammade solpanelerna på taket vaknar huset upp och kan berätta att bra saker finns på olika ställen och även dra promotande anektdoter om husets tidigare ägare samt erbjuda ett bra pris för en tvåa." hamnar helt klart i fyndtabellen.

    SvaraRadera